ROUW & NAZORG

Rouw en nazorgVerlies is een ingrijpende gebeurtenis in ieders leven. Juist in deze tijd zijn er ook veel praktische zaken die –naast alle verdriet- toch geregeld moeten worden. U hoeft dit niet alleen te doen.


Soms kan het voorkomen dat het verdriet zo intens is dat u het gevoel heeft dit niet alleen te kunnen dragen. Ook daarbij kan hulp worden geboden.


Denk hierbij aan professionele ondersteuning bij het rouwproces, lotgenoten contacten, hulp op financieel en administratief gebied of afhandeling van een testament.


Neem gerust contact met één van hen op, zij helpen u graag. Klik op het logo om naar de website van deze dienstverlener te gaan.

Dienstverlening


Opstellen van testamenten, huwelijksvoorwaarden en samenlevingscontracten. Afwikkelen van nalatenschap, internationaal erfrecht.


Nazorg aan nabestaanden. Luisterend oor. Advies bij hulpvragen die kunnen spelen.


Stichting Bergsche Kracht helpt mensen die getroffen worden door kanker.


Gastvrij, aandacht, steun & troost, focus verleggen, luisterend oor, goed gesprek, samen delen, ontspannen, creatieve activiteiten, informeren.


Professionele ondersteuning bij verlies en rouw processen.


Nalatenschapscoach, executeur van testamenten, toezichthouder bij levenstestamenten en adviseur met betrekking tot o.a. het erfrecht en de estate planning.


Begeleiding na verlies en zoeken naar balans en veerkracht.